Doel & Partners

Het idee voor een evenement voor klassieke auto’s vanuit Dordrecht ontstond eind april 2016. Aanleiding was een klassiekerprogramma op televisie en het besef dat een all-in verzorgd klassieker-evenement in en rond de Drechtsteden niet bestond. Maar vast en zeker mogelijk moet zijn!

Droom waarmaken

foto aankondiging Riverside Car Classic 2017Dat leidde tot een droom. Door de Stichting Car2Business op te richten, zou die droom realiteit kunnen worden.
Daarbij kwam een missie: als eerste dat Riverside Car Classic een plek in jouw hart verovert én op de klassiekerkalender; ten tweede dat het je als deelnemer aan niets ontbreekt en dat deelnemers interessante contacten opdoen en ten derde om – samen met de deelnemers – jaarlijks een goed doel te steunen. Er zijn nog veel organisaties die hulp kunnen gebruiken!

"De insteek is dat wij jaarlijks een nieuwe route binnen deze formule maken, met start- en finishplek in de Drechtsteden. Zodat we ook ‘vaste klanten’ steeds kunnen verrassen."

 

Nu inschrijven

 Schrijf u in en kom genieten!

Superenthousiaste partners

Mede aan de basis van wat nu de Riverside Car Classic is, stonden gesprekken met zeer ervaren ondernemers. Ieder van hen zei na het informatieve gesprek dat hij als partner een substantiële bijdrage wilde leveren. Van Marcel Wüst van Auto Wüst (dealer Mercedes-Benz en eigenaar Carel Wüst museum), Meesterkok Ad Janssen (o.a. Bellevue en Kasteel Rhoon) en Rob Kooijman als importeur van Bardahl oliën en smeermiddelen tot Leen de Koning van Ames (o.a Audi, Seat en VW).
Veel dank ook aan onze zakelijke partners Astrid Honcoop  (Honc Design), Nico Bouwman (1-2-Appletree), Anke Bot  (Anke Bot Fotografie) evenals De Kreek Transport en Drukkerij RAD. Zij staan ons ook voor de Riverside Car Classic 2020 met raad en daad en hand- en spandiensten bij. 

 

  foto uit route 2017

 

 

ELDA PR
De Kreek Transport
Auto Wüst
Ad Janssen
Bardahl
Amega
Honc Design
Anke Bot
1-2-appletree
FullTank